LOGO
ISO

verouderd parket

VEROUDERDE PARKET EN PLANKEN VLOEREN


Dit parket wordt getrommeld en / of gekastijd en daarmee bewust beschadigd. Vervolgens wordt het verder bewerkt. Ten slotte is de vloer nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket dat honderden jaren oud is. Deze uitstraling dankt het aan de levendige structuur, nerf tekeningen en noesten die u als het ware de geschiedenis van de boom vertellen. Verouderd parket is in de vorm van tapis, bourgogne en planken vloeren. Meestal wordt eikenhout als basis gebruikt. Door een uniek proces van roken, en borstelen van het hout en het te voorzien kleurolie ontstaat een fraai resultaat.

verouderde planken

Mooi, robuust, natuurlijk en nonchalant, ofwel vloeren met een charismatische uitstraling: de verouderde vloer. We hebben de verouderde planken vloer allemaal vast wel eens gezien in een kerk, klooster of een oude school. De verouderde vloer is nieuw hout welke in een trommel met keien, kettingen en kogels wordt verouderd. De trommel gevuld met stenen maakt eigelijk een vorm van gecontroleerde schade aan het hout zodat het gebruikt lijkt hierdoor ontstaat het typische verouderde karakter wat deze vloeren zo mooi maakt! Na dit proces kan het hout geloogd of gerookt worden in een donkerdere kleur als het hout van zichzelf heeft voor een lichtere kleur wordt de vloer voorzien van een kleurolie als wit of grijs.

Verouderde parket of planken vloeren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en legsystemen doe navraag wat voor uw wensen de beste oplossing is!

wit verouderde plank

De collectie verouderde vloeren bestaat uit de volgende items:

• VEROUDERDE VLOEREN- Eiken planken  naturel geolied
VEROUDERDE VLOEREN- Eiken planken  wit geolied
VEROUDERDE VLOEREN- Eiken planken  gerookt naturel geolied
VEROUDERDE VLOEREN- Eiken planken  gerookt wit geolied
VEROUDERDE VLOEREN- Eiken planken  naturel geolied
VEROUDERDE VLOEREN- Eiken planken  gerookt naturel geolied
VEROUDERDE VLOEREN- Eiken planken  gerookt wit geolied

EN OP AANVRAAG NOG VEEL MEER MOGELIJKHEDEN