de stille vloer ook voor bedrijven en projecten
   LOGO
ISO

parket voorbeelden 

PARKET VOOR APPARTEMENT EN WONING

Ons zwevend en drempelloos systeem kan overal worden toegepast waar geluideisen worden gesteld: in flats en appartementen, op verdiepingen, maar ook op de begane grond. Grondig getest bij het wereldbekende Bureau Peutz, alsook in Delft. Geschikt voor nieuwbouw, maar vooral ook bij renovatie: Rowi Appartementsparket is slechts 20 mm dik. Dus géén aanpassingen bij deuren, gordijnen, trap of aanrecht nodig. Door de slijtvaste keramische lak een zéér gebruiksvriendelijk product: mocht er toch een ongelukje gebeuren is een parketstrook binnen een half uurtje vervangen. Zonder schuren of lakken.BEDRIJF EN PROJECTPARKET  

Rowi parket kan probleemloos worden "doorgelegd", zonder gevolgen voor de werking van het hout. In winkels, banken, kantoren en kantines worden die, mede door de hoge slijtvastheid, dan ook steeds vaker toegepast. En met doorleggenbedoelen we: géén drempels nodig!

VLOERVERWARMINGSPARKET


 Parket en vloerverwarming gaan perfect samen! In de eigen droogkamers wordt het hout speciaal behandeld: die methode zorgt ervoor dat uitdroging (lees krimp en naadvorming) door vloerverwarming niet meer plaatsvindt. Laat tijdig weten dat de vloer die toepassing krijgt, want de behandeling bij de productie vergt iets meer aandacht: het is géén standaardproduct. Ook dit systeem wordt zwevend gelegd: bijkomend voordeel is dat er geen contact is tussen het parket en de ondervloer, dus minimale overdracht van contactgeluiden. En natuurlijk zéér positief getestin Wageningen bij SHR.


 KLASSEPARKET IS ECHT TE KOOP

 

Met Rowi bent u verzekerd van een topklasse produkt met een wereldwijd uniek systeem.

 

Rowi is de uitvinder van de "Stille Parketvloer" . Met name voor verdiepingen en appartementen, flats, etc. is het Rowi systeem het enig toelaatbare. 

De toepassing van een mooie, sfeervolle en duurzame vloer is in elk huis nu mogelijk. Met Rowi maakt u ontelbare variaties in hout.

Een ongekend warme en persoonlijke sfeer in uw huis; dat is typisch Rowi.

 

Sta op zeker - sta op Rowi!