LOGO
De stilste parket en houten vloer. Ook voor doe het zelvers

parket voorbeelden

STROKENVLOEREN


Strokenvloeren hebben een breedte van 7 tot en met 9 cm. Dit is de meest klassieke vorm van parketvloeren door de eeuwen heen.

planken
PLANKEN VLOEREN


Planken vloeren hebben een breedte vanaf 10 cm. en oplopend tot soms wel meer dan 40 cm. Het Rowi assortiment gaat tot en met 14 cm en Isoparquet tot en met 20 cm. Aangezien wij wel graag strakke vloeren willen leveren en dit over een aantal jaren ook nog zo moet zijn gaan wij niet verder dan maximaal 20 cm voor Isoparquet. Met een aantal houtsoorten gaan wij zelfs niet verder dan 16 cm.TRAPRENOVATIE
PATROONVLOEREN

Patroonvloeren zijn er in allerlei uitvoeringen maar de meest gevraagde is toch wel de klassieker onder de klassiekers n.l. een visgraat parketvloer met band en bies rondom. Uiteraard zijn bij ons alle mogelijke patroonvloeren leverbaar.


verouderde visgraat

VEROUDERDE PATROONVLOER
Patroonvloeren zijn ook verkrijgbaar in een verouderde look. Patroonvloeren kunnen worden afgewerkt in de kleur die u wenst en uiteraard behoort daartoe ook gerookt en dubbl gerookt.

oude planken
VEROUDERDE PLANKEN VLOERENNatuurlijk ontbreken de verouderede planken ook niet in onze collectie. Gerookt , verouderd of dubbel gerookt verouderd u zegt het maar en alle vloeren afgewerkt in de kleur die u wenst.


Menu