LOGO
ISO

parket voorbeelden

OPBOUW ROWI PARKET


Ons zwevend en drempelloos systeem kan overal worden toegepast en zeker daar waar zware geluideisen worden gesteld: in flats en appartementen, op verdiepingen, maar ook op de begane grond. Grondig getest bij het wereldbekende Bureau Peutz, alsook in Delft. Geschikt voor nieuwbouw, maar vooral ook bij renovatie: Rowi Appartementsparket is slechts 20 mm dik. Dus géén aanpassingen bij deuren, gordijnen, trap of aanrecht nodig. Door de slijtvaste keramische lak een zéér gebruiksvriendelijk product: mocht er toch een ongelukje gebeuren is een parketstrook binnen een half uurtje vervangen. Zonder schuren of lakken.


Oorspronkelijk bestond Rowi parket uit een voorgelijmde MDF ondervloer met daarbij voorgelijmde parketstroken.Nadat de ondervloer gelegd was legde men de parketstroken erop en deze werden met een rubber hamer vastgetikt. Inmiddels zijn wij 40 jaar verder en heeft Rowi  uiteraard ook een doorontwikkeling meegemaakt en zijn er nu diverse opbouwmogelijkheden. Hieronder zullen wij een beschrijving geven van de diverse mogelijkheden.

STANDAARD

3 MM Voorgelijmd MDF of Masonite
4 mm Voorgelijmde gezaagde hardhouten stroken
Dit is voor een zwevende uitvoering

STANDAARD PLUS

3 mm MDF of Masonite met daarop gelijmd 4 mm massief houten stroken
Deze vloer kan direct gemonteerd worden op elke vlakke ondervloer door de ondervloer ook te voorzien van onze sterke contactlijm.

APPARTEMENTEN/DOORLEGVLOER

Haarvilt 3 mm voorzien van vochtscherm
Basisvloer 3 MM VOORGELIJMD MDF of Masonite
Topvloer 3 mm Voorgelijmd MDF of Masonite
4 mm Voorgelijmde massief houten stroken
BIJ DE 12 T/M 14 CM STROKEN KAN ER GEKOZEN WORDEN VOOR STANDAARD PLUS IN COMBINATIE MET 4 MM VOORGELIJMD MDF ZODAT ER GEEN WACHTTIJDEN ONTSTAAN DOOR HET LIJMEN.

SEMI-TAPIS VLOER

4 MM VOORGELIJMDE MASSIEF GEZAAGDE STROKEN DIE MET DE BIJGELEVERDE CONTACTLIJM DIRECT VERLIJMD KUNNEN WORDEN AAN ELKE VLAKKE ONDERVLOER OP HOUTBASIS ZOALS B.V. SPAANPLAAT-MDF-UNDERLAYMENT ENZ.