LOGO
De stilste parket en houten vloer. Ook voor doe het zelvers

24 april 2011

ISOPARQUET SEMI TAPIS PARKET

Semi Tapis parket  is  4 of 6  mm dik en 7 - 9 - 12 - 15 of 18 cm breed (vetgedrukt ook in 6 mm)
Voor zeer strakke ondervloeren is zoals b.v. cementvloer – anhydriet (anhydrietvloeren eerst voorbehandelen) of egalinevloer is er de Semi tapis EXTRA waarbij de toplaag is aangebracht op 3 mm MDF totale dikte dan 7 mm. Deze kan dan rechtstreeks op deze vloeren worden aangebracht. Dit is mogelijk vanaf een breedte van 12 cm.
Semi Tapis Parket ook zeer geschikt voor patroonvloeren
Vloeren worden in fabriek voorgeschuurd tot en met korrel 120 en eventueel voorzien van een V-groef.  V-groef kan ook enkelzijdig worden aangebracht waardoor men optisch een brede vloer kan leggen van smallere delen.
Na het schuren wordt er machinaal contactlijm aangebracht en zijn ze klaar voor verwerking.Ter plaatse wordt er een ondervloer aangebracht van spaanplaat, MDF, Mozaiek of ander plaatmateriaal. Na het leggen wordt de ondervloer glad geschuurd met bandschuurmachine of polijstmachine. Hierna zeer goed stofzuigen  en na het stofzuigen een haakse lijn aanbrengen waarlangs de eerste baan gelegd moet worden.
Met kortharige roller of fijngetande spatel bijgeleverde contactlijm aanbrengen en na droging (gemiddeld 1 uur bij 20 graden en goede ventilatie) kan er worden begonnen met het leggen van de vloer. Leg de parketstrook langs de lijn en klop hem vast met een rubber hamer. Zorg ervoor dat de kopse kanten van de stroken minimaal 15 cm verspringen.

Na het leggen vloer  afwerken met lak, was of olie.

Levensduur  vloer:

Gelakt:              50 a 60 jaar (3 a 4 x naschuurbaar)

Geolied:             een leven lang

Menu


klik voor aanbieding