LOGO
ISO

parket voorbeelden

WELKOM BIJ ISOPARQUET


Speciaal voor ISOPARQUET is er een nieuwe productie- en legmethode ontwikkeld. TNO testte ISOPARQUET onder andere op de bijzondere eigenschappen bij wisselende temperaturen en relatieve vochtigheid. (Voor belangstellenden KLIK HIER VOOR RAPPORT.) Uit dit onderzoek mag dan ook worden afgeleid dat de naadvorming in deze vloer tot een minimum wordt beperkt. Voor alle ISO-Parket vloeren geldt een garantie-periode van 10 jaar.


HOUT OP KURK - KURKPARKETIn de overvloed aan vloeren brengen wij u nu één van de mooiste ontwikkelingen van de laatste jaren op houten vloerengebied. Na jaren van intensief onderzoek maakt u kennis met hout op kurk ISOPARQUET. Een vloer die gerust revolutionair genoemd mag worden. ISOPARQUET beschikt namelijk over een aantal unieke eigenschappen die hier op een rij gezet zijn :


5 VOORDELEN

De unieke combinatie van natuurlijk kurk met een gezaagde houten top zorgt ervoor dat u een behaaglijk aanvoelende vloer krijgt, waarbij loopgeluiden ook nog eens tot een minimum worden beperkt. Door de goede hygroscopische verhouding van hout en kurk zullen naden in de vloer ook minimaal zijn.
Doordat er gebruik gemaakt wordt van een geavanceerde lijmtechniek wordt de vloer niet gespijkerd, zodat u dus geen ontsierende spijkergaatjes in de vloer krijgt. ISOPARQUET bestaat uit een minimum aan natuurlijke materialen zoals hout, kurk en lijm waardoor gezegd kan worden dat u een maximale vloer heeft tegen minimale milieubelasting.

ISOPARQUET KURKPARKET is opgebouwd uit 3 natuurlijke elementen:
- 3 mm Acousticork welke speciaal voor ISOPARQUET ontwikkeld is
- 3 - 4 of 5 mm gezaagde stroken edelhout
- natuurlijke lijm van de rubberboom


Door de unieke verbindingswijze is er ook octrooi verleend aan ISOPARQUET. Het geheel hout op kurk zorgt ervoor dat er een vloer ontstaat van slechts circa 8 mm hoogte die direct op elke vlakke ondervloer aangebracht kan worden. Door deze geringe hoogte hoeven deuren niet ingekort te worden en sluit ISOPARQUET perfect aan op andere vloerbekleding en plavuizen. Ook hoogteverschillen met andere vloerbedekking behoren hiermee tot het verleden.

ISOPARQUET kan geleverd worden in alle gangbare houtsoorten en kleuren en uw dealer helpt u graag om een juiste keuze te maken. Doordat er gebruik gemaakt wordt van speciale machines worden zowel de stroken als de bourgogne vloeren in relatief grote lengtes geleverd, waardoor er meer rust in uw vloer zal ontstaan. Vloeren zijn naar keuze af te werken met lak, was of olie.

Door de speciale koude verbindingsmethodiek van ons kurkparket krijgt u een vloer die even lang meegaat als een massieve vloer van 22 mm omdat de schuurbare toplaag van ISOPARQUET dezelfde dikte heeft want u kunt nooit verder schuren dan tot de veer en groef.

dikte iso


En als we naar de prijs-prestatieverhouding kijken krijgt u alle positieve eigenschappen van ISOPARQUET er zelfs gratis bij.

 

Menu